Könyvbemutató

Könyvbemutatón Nati ölében

Vid Ödön könyvbemutatóján jártunk. Vid Ödön Gábor édesapja. Gábor, a gazdám (Natasa) férje (papa gazdi).  Remélem még nem vesztettétek el, ki kicsoda a kétlábú családomban.

Könyvbemutató plakát - Vid Ödön Határfény, 2019.12.13.
Könyvbemutató plakátja

Ödön rendszeresen ír novellákat, regényeket. Most megjelent a legújabb regénye „Határfény” címmel. Tőle kaptunk meghívást a Szigethalmi könyvtárba, ahol bemutatták a legújabb könyvét, és ennek kapcsán beszélgetett Szigligeti Zsuzsannával. A gazdik szerint a beszélgetés kellemes és érdekes volt. A regény nagyon izgalmas és tele van tanulságos részekkel, meg végigkövethettek benne egy szövevényes történetet Gittáról és családfájának feltérképezésről.

Én mindezeket a történéseket a kedvenc kacsám társaságában végig aludtam. Mentségemre legyen mondva, hogy a bemutató előtt nem lustálkodtam.

Bilbo a kedvenc kacsájával Nati ölében alszik.
Kedvenc kacsámmal

Mivel korábban érkeztünk, még a könyvbemutató előtt megmutattam a könyvtár dolgozóinak, hogy mit tudok, és milyen egy igazi segítőkutya, és milyen egy igazi terápiás kutya, erről most képet nem tudok mutatni, de higgyétek el jó móka volt. Meg is hívtak a könyvtárba minket, hogy majd gyerekeknek is mutassuk be a segítőkutyák mindennapjait.

Comments

Vélemény, hozzászólás?